Uusi Alsun jäsenalennuspaikka: Baskent sairaala

31.3.2017

 

Potilaskäyntien hinnat  Alanyan Baskentin sairaalassa  (päivitetty 1.3.2017)

Mikäli sinulle tulee tarve käydä Baskentin sairaalassa lääkärissä tai laboratoriossa syystä, joka ei kuulu matkustajavakuutuksen ehtoihin, saat Alsun jäsenenä maksut edullisemmin esittämällä ilmoittautuessasi jäsenkorttisi. Esim. lääkärissä käynti maksaa 150 TL, muussa tapauksessa tuo summa olisi 120 euroa. Tarvittava uusintakäynti lääkärin luona seuraavan 20 päivän aikana sisältyy samaan hintaan. Edellä mainittu alennus kuuluu myös voimassa olevan oleskeluluvan esittäjälle.

Jos sairaalassa käyntisi kuuluu matkustajavakuutuksesi ehtoihin, on tilanne se, että vakuutusyhtiö Eurooppalaisen kanssa on sairaalan maksusopimusneuvottelut kesken ja tästä syystä potilas joutuu maksamaan syntyneet sairaalakulunsa ensin itse ja sitten hakemaan korvaukset Eurooppalaiselta sairaalasta saamansa potilaskertomuksen ja maksutositteiden perusteella. Muiden vakuutusyhtiöiden kortit kelpaavat siihen, että sairaala lähettää laskun suoraan vakuutusyhtiöllesi. Jos ja kun asiaan tulee muutos, ilmoitamme siitä erikseen. 

Jäsenkortteja saa hakea toukokuun loppuun saakka Alsun päivystysaikoina tiistaisin kello 14-15 Hotelli Alanyan katutasossa olevasta Smile-ravintolasta (Damlatas-katu). Kirjasto on myös auki. Päivystys siirtyy sitten kesätauolle ja jetkuu taas syyskuun alusta.