Artikkeleita ja uutisia edellisiltä vuosilta

Teeveestä tutut liikunnanohjaajat Rita ja Aki kertovat syksyn ja talven liikuntamahdollisuuksista ja muutostaan Alanyaan. Samalla infoa myös joogasta.

Ravintola MacidessaTiistaina 6.11 klo 14 alkaen

Liikuntaohjaajien koko nimet on Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen. He ovat tuttuja tv ohjelmasta Akin ja Riitan rakkausdieetit. He ovat myös ravinto-ohjaajia ja fysioterapeutteja ja auttavat mielellään kaikessa liikuntaan ja terveelliseen ruokaan liittyvässä. Olisi hienoa jos saisimme aikaan spontaanin keskustelun Akin ja Ritan hallitsemista asioista.

Mukana seuraa myös kuvausryhmä joka kuvaa tv sarjaa Akista ja Ritasta.

Tervetuloa

*****************************************************************************************

Ystävänpäivä Sunprime C-Lounge hotellissa  14.2.2017

 

Runsaslukuinen ystäväjoukko oli kokoontunut viettämään ystävän päivää. Iltaa vietettiin runsaan illallallispöydän ja laulu sekä tanssiesityksistä, sekä ystävien seurasta nauttien

Kuva on kaappaus Ylen lähetyksestä

Alsulaiset jalkapallo-ottelussa Turkki-Suomi 24.3.2017

 

Bussilastillinen innokkaita jalkapalloilun ystävää matkusti Antalyaan. Meno matkalla pysähdyimme ruokailemaan Manavgatissa.

Sitten siirryimme Antalyan uudelle jalkapallo stadionille. Hieman ennen ottelun alkua, paikalle saapui Presidentti Erdoğan seurueineen. No oli paikalla muitakin. 32000 raivokkaasti omiaan kannustaa turkkilaista. 

Turkki voitti ottelun 2-0, ja he voittivat myös meidän huutosakkimme, mutta oli heitä huomattavasti enemmänkin. Parhaamme kuitenkin teimme.

Ottelun jälkeen palasimme takaisin Alanyaan, ja silloin oltiin siirrytty seuraavan vuorokauden puolelle, ja väsyneet jalkapallo turistit pääsivät koteihinsa ansaitulle levolle.

Suuri kiitos kaikille mukana olleille.

***********************

********************

Tilanne Turkissa

15 - 16.7 2016 tapahtumien johdosta,suosittelemme tutustumaan Suomen Ankaran suurlähetystön matkustustiedotteeseen. Sieltä on luettavissa aina ajantasainen tieto Turkin tilanteesta.

Linkki löytyy tältä Alanyan suomalaisten ry:n kotisivujen etusivulta kohdasta

Suomen valtion palveluja suomalaisille

Sieltä löytyy linkki, Suomen suurlähetystön sivulle, josta on mahdollista lukea viimeisin matkustustiedote. Suosittelemme myös matkustusilmoituksen tekemistä, johon löytyy linkki saman otsikon alta.

Suurlähetystö suosittelee matkustusilmoituksen tekemistä myös vakituisesti Turkissa asuville suomalaisille.

Alanyan suomalaiset ry