Vuosi 2018

Tärkeä tiedotus jäsenille!

Alsun kirjasto ja toimistopäivystyspaikka vaihtuu. Tupaantuliaiset pidetään tiistaina 6.2.2018 kello 14:00 alkaen.

Uusi paikka on ravintola Macide Kebap. Se sijaitsee katutasossa Atatürk-kadun ja 25 metrin kadun välissä. Atatürk-kadulta, vesipuistosta päin katsoen kadun toisella puolella olevan Kuveyt-pankin kulmasta käännytään heti vasemmalle, suoraan vuorille päin olevaa katua n. 120 metriä, ravintola on vasemmalla puolella katua. 25-metrin kadulta mennään rantaan päin  Opet-huoltoaseman ohi ja sen jälkeen käännytään ensin oikealle ja seuraavasta vasemmalle. Macide on silloin kadun oikealla puolella. Matkaa on kaikkiaan parisataa metriä.

Uusi tiistaitapaamispaikkamme on erittäin hyvin tavoitettavissa dolmuksilla ja busseilla numerot 1, 101 ja 2, 202. Ravintola pitää elävän musiikin iltoja keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin ja on auki läpi vuoden. Ravintolan ruoka on painottunut turkkilaiseen makuun ja turkkilaisiin juomiin kuten olueen ja rakiin.

Alsulle on tarjolla toimisto- ja kirjastotila ravintolan vasemmasta nurkkauksesta. Ravintolassa voidaan pitää myös kokouksia ja harrastusryhmien tapaamisia. Ravintolan etuosassa on nelisenkymmentä paikkaa ja sisätiloissa kuutisenkymmentä asiakaspaikkaa. Ravintolassa on äänentoistolaitteet, joten siellä voimme pitää infotilaisuuksia ja juhlia.

Ravintolassa on käytettävissä langaton laajakaista WLAN eli WiFi ja kartta löytyy ravintolan kotisivuilta osoitteestawww.macidekebap.com kohdasta İletişim (Viestintä).

Olemme sopineet muutostamme hyvässä yhteisymmärryksessä kunniajäsenemme Ismail Yildizin kanssa. Hän on ollut tukenamme 11 vuotta eli koko Alsun olemassaolon ajan. Hän aloittaa hotellin ja ravintolan remontoinnin. Vapautuvaan kirjastotilaan tulee uusia toimintoja.

Sydämellisesti tervetuloa!

*****************************

Alanyan joulumarkkinat (9. Alanya'da Noel Pazarı) lähestyy

Alanyan suomalaiset ry:n ja Fin Kültür Derneğin yhteinen joulubasaarin myyntipiste on valmistelussa. Valmista on sunnuntaina 9.12.2018, jolloin teltallamme on myytävänä entiseen tapaan glögiä, leivonnaisia ja kudonnaisia. Tuotto ohjataan Alanyan kaupungille käytettäväksi hyväntekeväisyyteen.

Tervetuloa!

*****************************

Kirjasto tupaantuliaisissa
Osa tupaantuliaisväestä
Turistipappi ja-kanttori sekä juhlaväkeä

Tupaantuliaiset pidettiin 6.2.2018 ja 12-vuotisjuhla 15.10.2018.

Tupaantuliaisissa oli lähes 70 henkilöä eli ravintola oli täynnä. Hotelli Alanyassa tapaamiset loppuivat 30.1.2018, kun paikka meni remonttiin.

Vuosijuhlassa olivat paikat täynnä, paikalla oli 90 henkilöä.

Tiistaitapaamiset siirtyivät 6.2.2018 Atatürk kadun ja 25-metrin kadun välissä olevaan ravintolaan Macide Kebap, jonne myös kirjastomme siirtyi.  Ravintola Macide tarjoaa Alsun jäsenille jäsenkorttia näyttämällä10 % alennusta ruokatilauksista (ei juomista).

Mikäli et pääse tiistaitapaamiseen, voit hoitaa jäsenasioita myös sähköpostitse osoitteessa  alsu.jasenasiat@gmail.com. Jos ilmenee kysymyksiä nettisivujen osalta, ne hoituvat osoitteessa alanyansuomalaiset.yllapito@gmail.com

Jos haluat hakea Alsun jäsenyyttä, täytä jäsenhakemuslomake.

************************ 

 

Teeveestä tutut liikunnanohjaajat Rita ja Aki kertovat syksyn ja talven liikuntamahdollisuuksista ja muutostaan Alanyaan. Samalla infoa myös joogasta.

Ravintola MacidessaTiistaina 6.11.2018 klo 14 alkaen

Liikuntaohjaajien koko nimet on Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen. He ovat tuttuja tv ohjelmasta Akin ja Riitan rakkausdieetit. He ovat myös ravinto-ohjaajia ja fysioterapeutteja ja auttavat mielellään kaikessa liikuntaan ja terveelliseen ruokaan liittyvässä. Olisi hienoa jos saisimme aikaan spontaanin keskustelun Akin ja Ritan hallitsemista asioista.

Mukana seuraa myös kuvausryhmä joka kuvaa tv sarjaa Akista ja Ritasta.

Tervetuloa

*****************************************************************************************