Ohjeita sivuilla liikkumiseen>>

Etusivun avauduttua näet vasemmassa sivusarakkeessa sisällysluettelon kaikille kävijöille vapaaseen osaan sivustoa. Tunnuskuvan yläpuolella näet (linkki)tekstit Jäsensivut, Hallituksen sivut ja pudotusvalikon Muut ryhmäsivut. Muut ryhmäsivut sivuilla on yhdistyksen jäsenten harrastusryhmien omat sivut.  Sinne, samoin kuin Jäsensivuille on kirjauduttava erikseen. Hallituksen sivut ovat rivijäseniltä ja muilta kävijöiltä suljetut. Käyttäjätunnus on oma sähköpostiosoitteesi. Salasanan voit itse valita ja tallentaa kirjautumislaatikon alla olevaa alleviivattua linkkitekstiä klikaten ja tulevia ohjeita noudattaen. Kun sitten olet kirjautunut jäsensivuille, näkyy oikeassa yläkulmassa kirjautumistunnuksesi lyhenne ja hahmokuva. Sitä klikaten avautuu valinnat Omat jäsentietoni ja Kirjaudu ulos. Mitään erillistä reksteröintiä ei tarvita, koska se tapahtuu jäsenhakulomakkeen täytön yhteydessä.

Facebook-ryhmämme nimi on ALSU-Alanyan suomalaiset ry. Ryhmä on vain Alsun jäsenille.

Vasemman sarakkeen otsikoiden perässä on joskus kaksoiskulmanuoli (>>), silloin aiheeseen liittyy alivalikko. Sivuilla on erivärisellä tekstillä ja alleviivauksella varustettuja ns. linkkejä, jotka vievät milloin jollekin internet -sivulle tai johonkin toiseen kohtaan näillä sivuilla tai jos linkki on sähköpostiosoitteessa, se avaa sähköpostin lähettämiseksi tarvittavan ikkunan.

Tarvitset tietokoneeseesi tiedostojen lukuohjelman. Jos sinulla ei vielä ole sellaista, voit ladata sen alla olevasta linkistä. Jos koneessasi on tietoturva jo hoidettu (on Windows 8:sta eteenpäin aina), poista täppi lisäosien tarjouskohdasta (McAfee). Lataa tästä Adobe Reader.

Paluu julkisille sivuille tapahtuu vasemmalla ylhäällä olevasta linkistä  << Takaisin julkisille sivuille.

Tarvitsetko lisää ohjeita? Katso valikon kohdasta Esitettyjä kysymyksiä tai kysy alla olevalla lomakkeella:

Etusivun oikean sarakkeen mainoskuvan tekstin saat näkyviin, kun siirrät hiiren kuvan päälle. Klikkaamalla kuvaa saat sen suurennoksena. Sarake saattaa olla myös pois näkyvistä.

Tarvitsen ohjeita kotisivujen käytöstä

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.