Alanyan ulkomaalaiskomissio

Alanyaan perustettiin v. 2004 Ulkomaalaiskomissio (Yabancılar Meclisi)  jossa on jäseniä useimmista Euroopan maista. Komissio kokoontuu kerran kuukaudessa ja kokouksissa käsitellään sekä paikallisille että ulkomaisille asukkaille ajankohtaisia asioita. Komission puheenjohtaja on Abdullah Karaoğlu. Komissission jäsenet kusuu puheenjohtaja.

Katso tarkemmin>>

ALANYAN ULKOMAALAISKOMISSION TIEDOTE KOSKIEN ALANYAN TAPAHTUMIA SYYSKUUSSA 2015

Alanyan ulkomaalaiskomissio on Alanyassa asuvista ulkomaalaisista ja heidän yhdistystensä toimihenkilöistä koostuva toimielin, joka kokoontuu kuukausittain Alanyan kaupunginvaltuuston tiloissa, ja toimii kiinteässä yhteistyössä Alanyan viranomaisten, kunniakonsuleiden ja matkanjärjestäjien kanssa.

Tänään syyskuun 14. päivänä Alanyan ulkomaalaiskomissio kokoontui yhdessä Alanyan kaupunginjohtajan kanssa. Tapaamisemme aikana kaupunginjohtaja nosti esiin muutamissa ulkomaisissa tiedotusvälineissä esiintyneet virheelliset otsikot, joiden mukaan Alanyassa ja Turkissa tapahtuneet viimeaikaiset mielenosoitukset tai niiden aikana tapahtuneet ilkivallan teot olisivat kohdistuneet myös ulkomaalaisiin. Tämä tieto ei pidä paikkaansa. Ulkomaalaiset eivät ole loukkaantuneet tai saaneet vammoja mielenosoituksissa.

Turkin ja Alanyan mielenosoitukset eivät ole kohdistuneet mitään kansallisuutta, etnistä ryhmää, uskontoa tai kulttuuria vastaan. Turkin mielenosoituksissa vastustetaan vain ja ainoastaan terrorismia ja niitä, jotka sitä tukevat . Mielenosoittajien joukossa oli muutamia provokaattoreita, joiden toimesta rauhanomainen mielenosoitus eskaloitui tietyillä alueilla ilkivallaksi. Tämän kaltaisten tapahtumien ehkäisemiseksi Alanyan poliisi on nyt täydessä valmiudessa.

Me Alanyassa asuvat ulkomaalaiset koemme, että paikallinen poliisi ja turvallisuusjoukot ovat hoitaneet tilanteet nopeasti ja tehokkaasti. Mielenosoitus on jokaisen demokraattinen oikeus, ja sitä käytetään myös Turkissa ja Alanyassa. Me Alanyassa asuvat ulkomaalaiset tunnemme olomme turvalliseksi ja olemme onnellisia saadessamme olla osa monikulttuurista yhteiskuntaa. Kiitos tästä kuuluu Alanyan kaupunginjohtajalle, Alanyan turvallisuudesta vastaaville viranomaisille ja Alanyan asukkaille.

Parhain terveisin,

Alanyan kaupungin ulkomaalaiskomissio

Alanyan ulkomaalaiset yhdistykset