Kutsu taiteilijoille osallistua Alanyan taidenäyttelyyn 17.-19.11.2017

25.10.2017

Alanyan ulkomaalaiskomissio kutsuu Alanyassa asuvia taiteilijoita Alanyan ensimmäiseen kansainvälisen yhteisön näyttelyyn. Taide on yleismaailmallinen yhteinen kieli.

 

Näyttely ”Taide Alanyassa” 17.-19.11.2017

 

Alanyan ulkomaalaiskomissio kutsuu kaikkia Alanyassa asuvia, eri kansallisuuksia edustavia taiteilijoita, taidemaalareita, käsityöläisiä, veistosten tekijöitä ja valokuvaajia Alanyan ensimmäiseen kansainvälisen yhteisön  taidenäyttelyyn, joka järjestetään 17.-19.11.2017 Alanyan kulttuurikeskuksessa.

Käytettävissä on seinä- ja lattiapinta-aloja sekä pöytiä, mutta somistamisesta vastaa näytteilleasettaja.

Osallistuminen näyttelyyn on maksutonta, mutta tilaisuus ei ole kaupallinen. Töitään ei siis saa myydä pois kesken näyttelyn, mutta taiteilija voi ottaa vastaan ennakkotilauksia.

Näyttelyssä ammatti- ja harrastetaiteilijat esittäytyvät omalla kielellään kuvin, valokuvin, veistoksin, käsitöin. Taide on maailman yhteinen kieli.

Taiteilijat, jotka haluavat osallistua näyttelyyn, tulee ilmoittautua maanantaihin 6.11.2017 mennessä johonkin seuraavista ryhmistä:

  1. kuva- ja piirustus
  2. taidevalokuvaus
  3. veistokset
  4. käsityöt

Osanottajien töiltä edellytetään, että heidän työnsä on yhtenä kappaleena tai pieni, enintään kymmenen kappaleen kuvakollaasi.

Rekisteröitymyslomake näyttelyyn löytyy osoitteesta www.alanyaforeignerscommittee.com  tai tämän sivuston tästä linkistä suomennettuna ja se palautetaan täyttämisen jälkeen sähköpostitse osoitteeseen kerim-07@hotmail.com tai nimetbolat@hotmail.com Hakemukseen voi liittää kolme, tai enintään viisi valokuvaa työstäsi/teoksestasi.

Osallistujat valitaan Alanyan ulkomaalaiskomission kokouksessa maanantaina 6.11.2017 ja valituille taiteilijoille ilmoitetaan valinnastaan joko sähköpostitse tai puhelimitse.