Esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin

Kuinka pääsen jäseneksi?

Jäseneksi pääseminen edellyttää jäsenhakemusta. Sen voi jättää milloin tahansa kotisivujen Etusivulta (julkisilta sivuilta) kohdasta Yhdistys > Hae jäseneksi. Täytä avautuva lomake ja siitä vähintäinkin pakolliset kentät ja tietysti sähköpostiosoitteesi. Hakemus käsitellään ja sinulle lähetetään sähköpostiin jäsenmaksua varten lasku. Pääset Jäsensivuille hyväksynnän (siis laskun) jälkeen sähköpostiosoitteellasi. Ensimmäisellä kirjautumisellasi sinun on luotava salasana, joka tapahtuu klikkaamalla kirjautumislomakkeen alapuolella olevaa linkkiä.

Toinen mahdollisuus tehdä jäsenhakemus on mennä Alanyassa tiistaisin ravintola Macideen, jossa on myös kirjastomme. Siellä on talvikautena tiistai-iltapäivisin joku toimihenkilöistä kello 14..15. Hakemuksen voi tehdä kirjastossa olevalla tietokoneella tai täyttää paperilomake.

Entä, jos minulla ei ole sähköpostia?

Ei hätää. Täytä hakemuslomake Alanyassa kirjastossamme (tiistaisin).  Saat laskun tekstiviestinä puhelimeesi ja voit maksaa sen perusteella jäsenmaksusi. Jäsenkortin saat Alanyassa kirjastosta.

Miten maksan jäsenmaksun?

Kun elämme Turkissa, meillä ei ole oikeutta kerätä käteismaksuja. Siksi jäsen saa aina laskun joko sähköpostiinsa tai matkapuhelimeensa tekstiviestinä. Laskun tiedoilla voit maksaa jäsenmaksun.

Entä mistä saan jäsenkortin?

Saat sen kirjastosta talvikautena tiistaisin kello 14...15 toimihenkilöltämme.

Voinko maksaa jäsenmaksun käteisellä ja liiroina?

Et valitettavasti voi. Ainoa tapa on lähettämämme laskun kautta pankkiin.

En pääse jäsensivuille, mitä teen?

Todennäköisesti salasanasi ei ole oikea tai et ole sitä vielä laittanut. Muista myös isojen ja pienten kirjaimien ero (CapsLock). Klikkaa Jäsensivut ja avautuvan kirjautumislaatikkojen alapuolelta klikkaa linkkiä Unohditko tai haluatko luoda salasanan? Jatka esiin tulevien ohjeiden mukaisesti eteenpäin.

Yhteystietoni on muuttunut, miten muutan ne omiin jäsentietoihini?

Kirjaudu normaaliin tapaan vanhoilla tunnuksillasi jäsensivuille. Oikealla ylhäällä on hahmokuva ja nimesi lyhenne. Klikkaa lyhennettä ja sitten avautuvasta ikkunasta linkkiä Omat jäsentietoni. Sinulle avautuu jäsentietolomakkeesi, johon voit kirjoittaa uudet tiedot ja korjata muuttuneita tietoja. Muista lopuksi klikata painiketta Tallenna.

Sähköpostini on muuttunut, mitä teen?

Sähköpostiosoite toimii jäsensivuille pääsemiseksi käyttäjätunnuksena. Kirjaudu vanhoilla tunnuksillasi jäsensivuille. Klikkaa sivun oikeassa yläkulmassa olevaa hahmokuvaa ja edelleen linkkiä Omat jäsentietoni. Korjaa tietosi ja klikkaa lopuksi lomakkeen alaosassa olevaa painiketta Tallenna. Nyt pääset jäsensivuille uutta sähköpostia käyttäen. Jos et jostain syystä kykene muuttamaan osoitetta itse, lähetä viesti muutoksista jäsensihteerille alsunjasenasiat@gmail.com, niin hän korjaa tietosi ja lähettää sinulle uuden salasanan.

Haluan vaihtaa salasanani, miten toimin?

Kirjaudu normaaliin tapaan jäsensivuille nykyistä salasanaasi käyttäen. Oikealla ylhäällä on hahmokuva ja nimesi lyhenne. Klikkaa lyhennettä ja sitten avautuvasta ikkunasta linkkiä Omat jäsentietoni. Sinulle avautuu jäsentietolomakkeesi, johon voit kirjoittaa uudet tiedot ja korjata muuttuneita tietoja. Muista lopuksi klikata painiketta Tallenna.