Liity jäseneksi

Hyvä lukija! 

Jäsenmaksu vuodelle 2023 on 20 euroa henkilöltä. Perhealennuksia ei ole. Alempana olevalla lomakkeella voit hakea yhdistyksen jäsenyyttä. Lähettäessäsi hakemuksen sitoudut samalla toimimaan yhdistyksen sääntöjen mukaisesti.

Hakemuksesi käsitellään ja sinulle lähetetään lasku sähköpostitse noin viikon kuluessa. Maksa se viitenumeroa käyttäen. Voit tietysti maksaa sen myös viitteettömästi, mutta silloin muista laittaa viestikenttään nimesi, jotta maksu voidaan kohdistaa oikein, mutta jäsenyytesi käsittelyaika pitenee. Pankkitili on OmaSP Fi2741080011537076 Kuten säännöissä sanotaan, hallitus hyväksyy jäsenet.

Vuoden 2021 jäsenmaksun maksamiseksi lähetimme vanhoille jäsenillemme tammikuun alkupuolella laskun sähköpostitse. Muista, jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, käy sivulla päivittämässä omat tietosi.

Alla olevan jäsenhakemuslomakkeen tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.  Luo itsellesi salasana, kun kirjaudut ensimmäisen kerran Jäsensivuille. Se tapahtuu kirjautumislaatikossa olevan linkin "Unohditko tai haluatko luoda salasanan?"  kautta. Sähköpostiosoitteesi toimii käyttäjätunnuksena Jäsensivuille ja Harrasteryhmiin pääsemiseksi. Antamiasi tietoja ei luovuteta sivullisille (Henkilötietolaki). Jokaisen saman talouden jäsenen tulee täyttää (yhdistyksen jäseneksi halutessaan) oman jäsenhakemuslomakkeen. Jos jollakin saman talouden jäsenellä ei ole omaa sähköpostiosoitetta, hän laittaa yhteisen sähköpostiosoitteen kohtaan Talouden yhteinen sähköposti toiselle käyttäjälle ja seuraava saman talouden jäsen saman osoitteen kohtaan Talouden yhteinen sähköposti kolmannelle käyttäjälle. Kaikki yhteistä sähköpostia käyttävät joutuvat käyttämään samaa salasanaa. Täyttäessäsi lue kunkin kentän ohjeen ensin ja täytä sen mukaisesti. Muista lopuksi klikata laatikkoa Lähetä jäsenhakemus.

Kun jäsenyytesi on varmistettu jäsenrekisteriin, sinulla on oikeus ja mahdollisuus ylläpitää jäsentietojasi kotisivujen kautta. Jäsenkortin voit noutaa toimistopäivystyksestämme ravintola Macidesta tiistaisin kello 14.-15.00. Jäsenpäivystys syyskuu-toukokuu. Lisäinfoa paikasta instagramissa www.instagram.com/macidealanya/

Jäsenedut ja jäsenasioiden hoito

Liittymislomake