Asahi terveysliikuntaa

24.4.2017 klo 13:00

Asahia ja aivojumppaa

Tervetuloa tutustumaan Asahi-terveysliikuntaan ja kuuntelemaan mielenkiintoista luentoa unesta ja aivojen hyvinvoinnista maanantaina 24.4. klo 13-14 Sunprime C-Lounge hotelliin.

50+ hyvinvointiin erikoistunut hyvinvoinnin valmentaja Tuuli Kassila Aurinkotuuli Oy:stä esittelee Alsulaisille suomalaisten asiantuntijoiden kehittämää Asahi-terveysliikuntaa.

Lyhyen ja rauhallisen liikuntatuokion jälkeen sukelletaan unen auvoiseen maailmaan ja saadaan vinkkejä hyvään uneen. Lopuksi tutustutaan aivojen ihmeeseen ja saadaan ohjeita niiden huoltamiseen, jotta säilyttäisimme arvokkaimpamme vetreänä mahdollisimman pitkään.

Nautimme Asahi terveysliikunnasta ja luennoista päiväkahvien merkeissä. Kahvin, teen tai kaakaon kanssa tarjoillaan talon omassa leipomossa tehtyjä keksejä, kakkuja ja jäätelöä.

Kahvitarjoilun vuoksi ilmoittautumiset Tuuli Kassilalle tuuli@aurinkotuuli.fi 21.4.2017 mennessä.

Liikuntatuokio ja luento ovat maksuttomia, kahvitarjoilu maksaa 5€/henki.

Lyhyesti Asahista:
Asahin liikkeet on suunniteltu niin selkeiksi ja yksinkertaisiksi, että lähes jokainen pystyy niitä toteuttamaan jo ensimmäisellä harjoituskerralla. Liikkeet tehdään rauhallisen hengityksen tahdissa. Runsas hengitys hapettaa veren hyvin. Koko keho on mukana yksittäisessä liikkeessä, jolloin liikunnallinen taito paranee ja tapaturmariski vähenee. Niska-hartiaseutua rentoutetaan, selkä kuntoutuu ja jalat vahvistuvat, tasapaino paranee. Erikoisvarusteita ei tarvita. Normaalit vaatteet sopivat harjoitusasuksi. Menetelmää voi harjoittaa missä vain. Jopa muutamassa minuutissa saa hyvän olon, kunhan menetelmän oppii.